غذاهای مفید برای کبد چرب FUNDAMENTALS EXPLAINED

غذاهای مفید برای کبد چرب Fundamentals Explained

غذاهای مفید برای کبد چرب Fundamentals Explained

Blog Article

به‌طور میانگین، ۲۵ درصد مردم جهان مبتلا به این بیماری هستند. ضمن اینکه حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد مردم ایالات متحده به بیماری کبد چرب مبتلا هستند و البته بیشتر آن‌ها اطلاعی از شرایط کبدی خود ندارند؛ زیرا کبد چرب بسیار تدریجی و آهسته رشد می‌کند.

این آسیب قابل برگشت نیست. اما در مراحل قبلی، تغییر سبک زندگی می‌تواند از بروز سیروز یا فیبروز جلوگیری کند.

افزودن غذاهای مفید به رژیم غذایی یکی از راه های کنترل بیماری کبد چرب است. با این حال، برای افراد مبتلا به این بیماری نیز به همان اندازه مهم است که از مصرف برخی غذاهای دیگر خودداری کنند یا آن را محدود کنند.

در کبد چرب درجه ۳، ممکن است بیمار به ناگهان بیهوش شود یا به وضعیت کما برود! همچنین ممکن است در بیماران مبتلا به کبد چرب درجه ۳ نیاز به انجام دیالیز باشد.

پالپ _ قسمتی از میوه که کل فیبر میوه در آن ذخیره می شود_ دیگر بخشی از این معامله نیست و به جای آن نوشیدنی سرشار از شکر می نوشید، که سالم نیز نیست.

توت‌ها این میوه‌های خوشمزه که انواع مختلفی دارند یکی از منابع غنی آنتی اکسیدان به شمار می‌روند.

حرکت آب را در بستر زاینده رود ببینید زندانی شدن فوتبالیست سرشناس به دلیل تجاوز جنسی

گوشت: دریافت چربی اشباع باعث افزایش میزان چربی در اطراف اندام‌ها از جمله کبد می‌شود. گوشت بدون چربی، ماهی، میگو و بوقلمون جایگزین‌های مناسبی برای گوشت‌های با چربی بالاتر مانند گوشت قرمز گاوی هستند چون کلسترول کمتری دارند.

بر اساس تغییرات ظاهری مشاهده شده در سونوگرافی، تغییرات آنزیمی در آزمایش خون و علائمی که فرد مبتلا دارد، گریدهای کبد چرب به سه دسته یا در برخی موارد به ۴ دسته تقسیم بندی می شوند. در ادامه به خواندن آزمایش کبد چرب توضیح انواع گریدهای کبد چرب پرداخته‌ایم.

سه بار در هفته، یک فنجان بروکلی بخورید تا کبدتان سالم بماند.

نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشابه‌های معمولی و انرژی‌زا، دارای مقادیر بالایی از فروکتوز هستند که می‌تواند باعث تجمع چربی در کبد کودکان و بزرگسالان شود.

در افراد سالم و حتی لاغر، چربی بالای پیرامون شکم می‌تواند منجر به کبد چرب شود.

این غذاهای مغذی همچنین حاوی آنزیم‌های طبیعی و مواد تقویت کننده سیستم ایمنی هستند که می‌توانند کبد شما را بیشتر تقویت کنند.

در حال حاضر هیچ داروی مشخصی برای درمان کبد چرب معرفی نشده است و تحقیقات زیادی برای کشف چنین دارویی لازم است. در بسیاری از موارد، تغییر در سبک زندگی می‌تواند به بهبود بیماری کبد چرب کمک کند؛ مواردی مانند قطع مصرف نوشیدنی‌های الکلی، کاهش وزن و تغییر رژیم غذایی در این میان، مفید خواهند بود.

Report this page